Maxxol Grundig utvendig vaskepakke

Alt man trenger for en grundig vask

Artikkelnummer: 102946
Maxxol Grundig utvendig vaskepakke
949,00
Ikke på lager ( dager)

Maxxol Grundig Utvendig Vaskepakke

 

Maxxol Grundig Utvendig Vaskepakke er en komplett vaskepakke med det du trenger for å gjøre en skitten bil til en skinnende ren bil.

Her får du med alle vaskesteg fra avfetting til ferdig vasket med voksholdig shampo.

Maxxol Avfetting er en petrokjemisk avfetting som er spesielt effektiv for å fjerne oljebaserte forurensinger på lakken, som feks asfalt, asfaltlim osv, men også ting som salt går lett bort med denne.

Maxxol Megafoam er vår mestselgende skumsåpe. Dette er et kraftig forvaskskum som løser opp de aller fleste forurensinger.

Maxxol Ferro-X er spesielt laget for å fjerne metallpartikler fra piggdekk, bremsestøv og andre kilder som feks brøyteskjær på vinteren og jernbane.

Maxxol Bilshampo med voks. Dette er vår annerkjente bilshampo. Denne gir en eksepsjonelt god glid mot lakken, som minimerer sansynligheten for vaskeriper. I tillegg inneholder denne shampoen voks, som gir en god hydrofobisk overflate, noe som gjør at skitt ikke setter seg like lett på lakken. Som igjen gjør at bilen holder seg renere over lenger tid.

Maxxol Fluffy Vaskehanske er vår premium vaskehanske. Denne myke vaskehansken i mikrofiber gir en skånsom vask med minimalt med vaskeriper.

Maxxol MAXabsorb Tørkehåndkle gir en perfekt avslutning på vaske. Dette tørkehåndkle har en enorm oppsugingsevne, samtidig som det er mykt og ikke lager riper i lakken.

Slik går du frem:

Spray Maxxol Ferro-X på felgene

  1. Spray Maxxol Avfetting på karroseriet fra vinduene og ned.
  2. La dette virke i noen minutter før du legger et lag med Maxxol Megafoam over hele bilen, og lar dette virke noen minutter
  3. Spyl godt av bilen
  4. Eventuelt bruk Ferro-X på nedre del av bilen om det er metallpartikler her som må fjernes.
  5. Håndvask bilen med Maxxol Bilshampo m/voks 
  6. Spyl grundig av. Det er viktig at all såpe er spylt av bilen.
  7. Tørk bilen med Maxxol MAXabsorb Tørkehåndkle
  8. Speil deg i glansen

I pakken finner du:

Maxxol Avfetting
Maxxol Ferro-X PH nøytral
Maxxol Megafoam
Maxxol Bilshampo
Maxxol Fluffy Vaskehanske
Maxxol MAXabsorb tørkehåndkle

13931