Vaskebøtte 20L Transparent

Solid holdbar vaskebøtte

Artikkelnummer: 103027
Vaskebøtte 20L Transparent Solid holdbar vaskebøtte
299,00
Ikke på lager ( dager)

Maxxol Vaskebøtte 20L

 

Maxxols gjennomsiktige 20l vaskebøtte er den perfekte vaskebøtta for bilentusiaster og profesjonelle detailere. Med et romslig volum på 20 liter gir denne bøtten deg rikelig med plass til såpe og vann, noe som sikrer en grundig og effektiv vask av bilen din.

Bøtten kan leveres med et praktisk skrulokk som gir en praktisk oppbevaringsplass for vaskeutstyr. Det innovative bunnfilteret fanger opp skitt og partikler, og bidrar til å beskytte bilens overflate mot riper og skader under vask. Den gjennomsiktige bøtten gjør det enkelt å se innholdet og vurdere hvor mye væske som er igjen og hvor rent vaskevannet er.

Laget av slitesterkt plastmateriale, tåler denne bøtten både varme og kalde forhold, noe som gjør den ideell for bruk året rundt. Med et robust håndtak er bøtten enkel å bære og håndtere, og den er et uunnværlig verktøy for enhver som ønsker å holde kjøretøyet sitt i topp stand. Maxxols 20l vaskebøtte kombinerer praktisk funksjonalitet med kvalitet, og gir deg en førsteklasses opplevelse hver gang du vasker bilen.

 

*Prisen gjelder kun bøtten. Bunnsil og lokk må kjøpes separat.* 

14157